Bel voor een afspraak
06-44207782
 

Welkom op de website van Carla's hairline.

Contact

Email carlashairline@gmail.com
Telefoon 06-44207782

Openingstijden

Donderdag 9.00 - 21.00
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 13.30

Beste bezoeker,


2017

is voor mij een prachtig jaar geweest met veel positieve veranderingen. Na 24 jaar keihard werken aan mijn mooie bedrijf Carla's hairline heb ik de kapsalon aan Monroe's Lounge verkocht, en werkte ik daar nog 3 dagen per week.2018

is het jaar waarin ik toch afscheid neem van Monroe's.
Vanaf 1 februari kunt u mij vinden in Schiedam:
Carla's hairline goes on tour!
Wilt u op de hoogte gehouden worden van mogelijke ontwikkelingen, stuurt u dan een maitje aan carlashairline@gmail.com of stuur een appje naar mijn mobiele telefoon.De geschiedenis van vierentwintig jaar Carla's hairline:


Opleiding en ondernemerschap

Na het behalen van mijn kappersdiploma's heb ik ervaring opgedaan bij verschillende kapsalons, wedstrijdwerk gedaan, lesgegeven op een school en op een kappersclub. Gewapend met deze kennis en ervaring heb ik mijn visie in een onderneming vertaald. Ondernemen is voor mijn niet vreemd: al sinds mijn jeugd is dit mij met de paplepel ingegeven.

Eerste salon: Papaverweg

Met plezier en passie ben ik Carla's hairline gestart in september 1993 in een kleine salon aan de Papaverweg in Berkel en Rodenrijs. Het alleen-zijn duurde maar drie maanden, toen werd de eerste kapster al aangenomen. Samen waren we sterk en al snel kwam er een tweede en derde kapster bij.

Tweede salon: Esdoornlaan

In november 1996 verhuisden we naar de Esdoornlaan 7 waar alle mogelijkheden voor groei aanwezig waren. Carla's hairline -nu Monroe's lounge- is nog steeds in dit pand gevestigd.

Restyling salon

In maart 2006 bestond Carla's hairline 12,5 jaar en hebben we de salon totaal gerestyled en weer vergroot. De warme, gezellige maar toch moderne uitstraling gaf weer nieuwe groei. Ook het team groeide gestaag en er is nog steeds een vaste klantenkring waar we al die jaren met zorg aan hebben gewerkt.

Monroe's

Na een zorgvuldige voorbereiding en flinke zoektocht vond ik in Monroe's Lounge de overnamekandidaat om deze onderneming voort te zetten. In 2017 heb ik hier met veel plezier gewerkt maar voor mij is het de hoogste tijd om "solo on tour" te gaan!

Carla van der Drift