Bel voor een afspraak
010 - 511 74 45
 

Welkom op de website van Carla's hairline.

Adres

Esdoornlaan 7
2651 RC Berkel en Rodenrijs
Email info@carlashairline.nl
Telefoon 010 - 511 74 45

Ruime parkeergelegenheid naast de salon.
De salon is gelegen naast de Jumbo supermarkt.

Openingstijden

Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag 9.00 - 17.30
Donderdag 9.00 - 21.00
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 13.30
Zondag en maandag gesloten
Geachte bezoeker,


Als u een regelmatig bezoeker bent van mijn website ziet u nu dat deze flink is aangepast. De reden daarvoor is, en u heeft het vast al gehoord of gelezen:
Na drie├źntwintig en een half jaar ondernemen, met veel plezier en liefde, is het voor mij tijd geworden voor wat meer rust en vrije tijd in mijn leven.


Daarom heb ik besloten betrouwbare overnamekandidaten te zoeken waardoor het werken voor mij gemakkelijker moet worden. Ik denk dat ik daarin geslaagd ben, want per 1 februari 2017 heb ik mijn mooie bedrijf Carla's hairline verkocht aan Hair at Monroe's lounge, waar ik nog 3 dagen ( donderdag, vrijdag en zaterdag ) per week werk. 'Mijn' team is nu het team van Monroe's geworden, en dat blijft ongewijzigd.

New name Monroe

De geschiedenis van drie├źntwintig en een half jaar Carla's hairline:


Opleiding en ondernemerschap

Na het behalen van mijn kappersdiploma's heb ik ervaring opgedaan bij verschillende kapsalons, wedstrijdwerk gedaan, lesgegeven op een school en op een kappersclub. Gewapend met deze kennis en ervaring heb ik mijn visie in een onderneming vertaald. Ondernemen is voor mijn niet vreemd: al sinds mijn jeugd is dit mij met de paplepel ingegeven.

Eerste salon: Papaverweg

Met plezier en passie ben ik Carla's hairline gestart in september 1993 in een kleine salon aan de Papaverweg in Berkel en Rodenrijs. Het alleen-zijn duurde maar drie maanden, toen werd de eerste kapster al aangenomen. Samen waren we sterk en al snel kwam er een tweede en derde kapster bij.

Tweede salon: Esdoornlaan

In november 1996 verhuisden we naar de Esdoornlaan 7 waar alle mogelijkheden voor groei aanwezig waren. Carla's hairline -nu Monroe's lounge- is nog steeds dit pand gevestigd.

Restyling salon

In maart 2006 bestond Carla's hairline 12,5 jaar en hebben we de salon totaal gerestyled en weer vergroot. De warme, gezellige maar toch moderne uitstraling gaf weer nieuwe groei. Ook het team groeide gestaag en er is nog steeds een vaste klantenkring waar we al die jaren met zorg aan hebben gewerkt.

Monroe's

Na een zorgvuldige voorbereiding en flinke zoektocht denk ik de juiste overnamekandidaten gevonden te hebben om samen deze onderneming voort te zetten. Voor drie dagen per week blijf ik mijn passie volgen en dat is op de werkvloer met mijn handen in UW haar!

Ons motto is: Er verandert niets alleen de naam!


Hopelijk mag ik u binnenkort weer verwelkomen in onze salon!

Carla van der Drift