Bel voor een afspraak
010 - 511 74 45
 
 

Geschiedenis

 

Adres

Esdoornlaan 7
2651 RC Berkel en Rodenrijs
Email info@carlashairline.nl
Telefoon 010 - 511 74 45

Ruime parkeergelegenheid naast de salon.
De salon is gelegen naast de Jumbo supermarkt.

Openingstijden

Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag 9.00 - 17.30
Donderdag 9.00 - 21.00
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 13.30
Zondag en maandag gesloten
Welkom!

Als trotse eigenaresse presenteer ik u de website van Carla's hairline. Ik wil graag een stukje geschiedenis met u delen. Mijn naam is
Carla van der Drift. Na het behalen van m’n kappersdiploma's heb ik ervaring opgedaan bij verschillende kapsalons, wedstrijdwerk gedaan, lesgegeven op een school en op een kappersclub. Gewapend met deze kennis en ervaring heb ik mijn visie in een onderneming vertaald. Als kind is het ondernemen mij al met de paplepel ingegeven.

Papaverweg
Met plezier en passie ben ik Carla's hairline gestart in september 1993 in een kleine salon aan de Papaverweg in Berkel en Rodenrijs. Het alleen-zijn duurde maar drie maanden, toen werd de eerste kapster al aangenomen. Samen waren we sterk en al snel kwam er een tweede en derde kapster bij.

Esdoornlaan
In november 1996 verhuisden we naar de Esdoornlaan 7 waar Carla's hairline nog steeds gevestigd is. Hier hadden/hebben we alle ruimte om te groeien.

Restyling salon
In maart 2006 bestond Carla's hairline 12,5 jaar en hebben we de salon totaal gerestyled en weer vergroot. Samen met 400 klanten hebben we de deuren heropend onder het genot van een hapje en drankje. De warme, gezellige maar toch moderne uitstraling gaf weer nieuwe groei. Momenteel bestaat het team uit 8 medewerksters en er is inmiddels een vaste klantenkring waar ik apetrots op ben. Met zorg selecteer ik m’n medewerksters. Ik hou van langdurige arbeidsrelaties, mensen die passie en aandacht hebben voor het vak, gezellig maar ook eerlijk zijn en die ervan houden onze klanten te verwennen. Daarom sta ik zelf ook nog altijd letterlijk met m’n handen in het haar. Daarnaast wordt er veel tijd genomen voor bijscholing aan het team omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Visie
Mijn visie is: een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs met veel aandacht voor de klant. Een bezoek aan de kapper mag best een uitje zijn. Even gezellig eruit met een kopje koffie en aandacht voor uzelf. Dit begint al bij de wasbak: luxe languit liggend in een fauteuil uitgebreid gewassen worden met geweldige producten, is een heerlijk begin van uw behandeling. Met deze visie is iedereen welkom. Dus hopelijk mag ik u binnenkort ook verwelkomen in onze salon!

Carla van der Drift
Salon wastafel