Bel voor een afspraak
010 - 511 74 45
 
 

Het team

Adres

Esdoornlaan 7
2651 RC Berkel en Rodenrijs
Email info@carlashairline.nl
Telefoon 010 - 511 74 45

Ruime parkeergelegenheid naast de salon

Openingstijden

Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag 9.00 - 17.30
Donderdag 9.00 - 21.00
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 13.30
Zondag en maandag gesloten
Groep

Het Team:

Dit is het team dat bij Carla's hairline werkt Hieronder vindt u informatie over iedereen die bij Carla's hairline werkt.
Sabina

Sabina:

Een gezellige meid maar vooral een topkapster die al 25 jaar ervaring heeft. Zij verstaat haar vak en is nog steeds enthousiast om de nieuwste trends te volgen. Zij is samen met Carla ook de krullen-knip-specialiste. Door speciale technieken toe te passen kunnen zij -als er slag in het haar zit- echt verbluffende krul-resultaten behalen.
Sabina verzorgt ook bruids- en feestkapsels.

Sabina werkt op dinsdag, donderdagochtend en -avond, vrijdag en zaterdag.
Linda

Linda:

Terug van weggeweest, en ze voelt zich weer helemaal op haar plaats. Een vertrouwde, vrolijke en enthousiaste allround kapster met 10 jaar ervaring en met kwalitatief hoogstaand werk.

Linda werkt op woensdag, donderdagochtend en -avond en zaterdag.
Priscilla

Priscilla:

Is al ruim 5 jaar bij Carla's hairline en inmiddels ook volledig haarstyliste. Priscilla knipt graag heren en traint nog wekelijks om de laatste modetrends in haar vingers te krijgen.
Daarnaast is ze ook assistente van Carla en houdt zich bezig met de organisatie van de salon. Zij verzorgt de productgerichte trainingen voor het team.

Nieuw bij Carla's hairline: Shellac nagelstyling. Ook voor mooie of leuke vinger- en/of teennagels kunt u bij Priscilla terecht! En als klap op de vuurpijl is ze ook wimperspecialiste. Wimpers verven, wimperextensions plaatsen, maar ook wenkbrauwen harsen, epileren en verven zit in haar pakket. Belt u haar voor de mogelijkheden.

Priscilla werkt op dinsdag, donderdagmiddag en avond, vrijdag en zaterdag.
Daniëlle

Daniëlle:

Daniëlle is een vakbekwame kracht met 12 jaar ervaring die nog steeds met veel plezier haar werk doet. Zij houdt van moderne coupes met gave kleuren. Vraag haar gerust om advies.

Na een periode van zwangerschapsverlof waarin Daniëlle heerlijk van haar dochter Vajèn heeft kunnen genieten zijn we blij dat ze sinds 1 oktober weer ons team is komen versterken.

Daniëlle werkt op woensdag, donderdagmiddag en zaterdag.
Desi

Desi:

Desi is kleurspecialiste die bovendien heerlijke washandjes heeft. Zeer de moeite waard om eens uit te proberen. Desi is heel creatief en houdt ook van lang haar opsteken en vlechten, vooral bij "jonge meiden". Leuk voor een avond stappen.
Ook zij is wimperspecialiste en geeft u met plezier mooie volle wimpers.

Desi werkt op woensdag, donderdagochtend en -avond en zaterdag.
Sharona

Sharona:

Ze houdt zich bezig met wassen, kleuren, meisjes met lang haar knippen en vlechtwerk.
Momenteel volgt zij ook een cursus nagelstyliste dus binnenkort kunt u ook bij haar terecht voor mooie nagels!

Sharona werkt op woensdag en vrijdag.
Carla

CARLA:

Trotse eigenaresse van Carla's hairline.
Samen met Sabina heeft zij een krullen-knip-cursus gedaan om in haar (met voldoende 'slag') de mooiste krullen te knippen.
Daarnaast geeft zij 2 keer per week training aan de 'jongsten' van het team om de laatste trends aan te leren. Buiten het besturen van de salon staat ze ook nog heel graag met haar handen in het haar om een mooie coupe te creëren. Haar grote passie ligt in bruids- en feestkapsels, eventueel tegelijk met make up. In combinatie met Priscilla (die de wimpers, wenkbrauwen en nagels mooi kan verzorgen) heeft u alles in één keer geregeld voor een geslaagde bruiloft of feest.

Carla werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.